TÜRKİYE 0 - HIRVATİSTAN 2

TÜRKİYE 0 - HIRVATİSTAN 2
TÜRKİYE 0 - HIRVATİSTAN 2

 A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu ikinci maçında Bursa'da Hırvatistan'ı konuk etti. Maça hızlı başlayan Hırvatlar, ilk yarıda oyunun kontrolünü ellerine aldılar. Kovacic'in attığı golle öne geçen Hırvatistan, ikinci yarıda da üstünlüğünü koruyarak skoru 2-0 yaptı. Ay-Yıldızlılar ise gol bulmakta zorlandı ve maçı mağlubiyetle tamamladılar.

 Foroğraf(TFF)

Bu sonuçla birlikte Türkiye, grupta üçüncü sıraya geriledi. Gruba lider başlayan Ay-Yıldızlılar, ilk maçlarında Ermenistan'ı mağlup etmişlerdi. Ancak Hırvatistan'a karşı aldıkları bu mağlubiyetle puan kaybettiler. Grupta liderliği Hırvatistan'a kaptıran Türkiye üçüncü sıraya geriledi.

Foroğraf(TFF)

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda önümüzdeki maçında deplasmanda Letonya ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlılar, bu maçta kazanarak grupta yeniden yükselişe geçmeyi hedefliyorlar. Milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz "Galler, bu grupta yarış içinde olduğumuz rakip. Onları yenmemiz gerekiyor ki hedefimize ulaşabilelim. Biz her defasında son maçtan sonra oyuncularla kısa bir görüşme yapıp vedalaşıyoruz" dedi