TÜM-BEL-SEN'DE KATILIMCI SENDİKAL DAYANIŞMA GRUBU YÖNETİME ADAY OLDU!

TÜM-BEL-SEN'DE KATILIMCI SENDİKAL DAYANIŞMA GRUBU YÖNETİME ADAY OLDU!

Katılımcı Sendikal Dayanışma Grubu Eskişehir Tüm-Bel-Sen Yönetimine adaylığını açıkladı. Grup adına konuşan Gerçek Bilyaz İzgü, 1990 yılından itibaren bugüne dek, belediyelerdeki kamu emekçilerinin ekonomik, demokratik ve sosyal haklarını savunarak meşru bir temelde mücadele verdiklerini ifade etti, Üyeleri oy kullanmaya çağırdı. İzgü'nün açıklaması ise şöyle,

"20 Aralık 1990 Tarihinde kurulan sendikamız hızlı bir şekilde örgütlenmeye başlamış ve o günden bu güne belediyelerdeki kamu emekçilerinin ekonomik, demokratik ve sosyal hakları konusunda haklı ve meşru bir temelde mücadelesini sürdürmektedir.   
Bizde Eskişehir Şube üyeleri olarak; 8. sini yapacağımız genel kurulumuzda  “Katılımcı Sendikal Dayanışma Grubu  " olarak yönetime adayız. Listemizde; Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Yetkili olduğumuz diğer ilçe belediyelerinde bulunan üye arkadaşlarımız yer alacaktır.
Asıl Hedefimiz; üyelerin fikirlerini alarak aktif bir sendika mücadelesi yürütmektir. Cumhuriyetimizin bütün kazanımlarına, Kurucu Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün İlke ve Devrimlerine, dün olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaktır. Laik Cumhuriyetimizden asla ödün vermeyeceğiz. Laiklik ve Demokrasi ilkesi çalışmalarımızın temeli olacaktır. Bu çalışmayı yürütürken öncelikli hedefimiz sendikal yapıyı düzenlemektir. Tabandan tavana doğru bir örgütlenme ile üyelerin her aşamada kendilerini ifade edebilecekleri bir ortam oluşturmayı hedeflemekteyiz. İşyeri temsilcilikleri, Komisyonlar ve sendika meclisini hayata geçirerek üyelerimizle her daim dayanışma içerisinde olacağız. 
Üyelerimizin ekonomik koşulları iyileştirilmesi, Sosyal denge tazminatı ve ikramiye tutarları arttırılması, Farklı görev ve sorumlulukta çalışan; Zabıta, itfaiye ve teknik personelin, kültür sosyal sanatçı kadrosunun ve büro personelinin durumlarında iyileştirmeler yapılması için mücadelemiz sürecektir. Bu kapsamda Sendikalı olma bilincini yükselterek bütün üyelerimize “hukuk danışmanlığı” hizmeti sağlamayı amaçlamaktayız. Şeffaf bir sendikacılık anlayışı içerisinde Her Ayın sonunda Yönetim Kurulu Kararlarımız ve yaptığımız harcamalar şubemiz panosu üzerinde asılacak ve üyelere ilan edilecektir. 
Bütün üyelerimizi sendikamıza sahip çıkmaya, demokratik haklarını kullanmaya , delege seçimlerinde oy kullanmaya davet ediyoruz. 

 Yaşasın örgütlü mücadelemiz .. Yaşasın Tüm Bel Sen…."