TEPEBAŞI BELEDİYESİ, AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI'NI BİSİKLET TURU VE ETKİNLİKLERLE KUTLADI

TEPEBAŞI BELEDİYESİ, AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI'NI BİSİKLET TURU VE ETKİNLİKLERLE KUTLADI

Tepebaşı Belediyesi, geleneksel olarak kutladığı Avrupa Hareketlilik Haftası'nı bu yıl da sağlıklı ve keyifli etkinliklerle dolu bir şekilde geçirdi. Hafta boyunca düzenlenen etkinlikler arasında yer alan son etkinlik, bisiklet tamir atölyesi ve Arabasız Gün Bisiklet Turu oldu. Etkinlik, Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda başladı, katılımcılara bisiklet bakımı ve onarımı hakkında bilgi verildi. Ardından katılımcılar, belirlenen güzergahta bisikletleriyle kortej oluşturarak şehri gezdiler ve 4 kilometre yol kat ettiler.

Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'na geri dönen katılımcılar, Yağmur Argın ve Orkestrası konserini izlediler ve ardından MacFit ile zumba etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe, Tepebaşı İklim Sözcüleri, Velesbid Eskişehir Bisiklet Derneği, Dorlion Bisiklet Grubu, DoğaEs, Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Bisiklet Dostluğu, AKUT, Mac Fit üyeleri ve diğer bisiklet severler de destek verdi.

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalızoğlu, etkinliğe katkı sunan sponsorlara teşekkür belgelerini takdim etti. Program, bisiklet kortejine katılan vatandaşlar için hediye çekilişi ile sona erdi.