SÜRÜCÜLER DİKKAT! EKİŞEHİR'İN O BÖLGESİNDE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SÜRÜCÜLER DİKKAT! EKİŞEHİR'İN O BÖLGESİNDE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı ilçesi Baksan Sanayi Sitesi'nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı Eğitmen Sokak ve 3070. Sokak'ta üst yapı düzenlemelerine başladı. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, bu sokaklarda sıcak asfalt serimi ve bordür çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Baksan Sanayi Sitesi'nde altyapı işlemlerini tamamlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerinin ardından üst yapı çalışmalarına geçildi. Eğitmen Sokak ve 3070. Sokak'ta bordür taşı döşeme ve sıcak asfalt serimi işlemleri hızla devam ediyor. Bu çalışmanın tamamlanmasıyla bölge, daha konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmetine kavuşmuş olacak.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bu çalışma nedeniyle sürücülere trafik işaretlerine ve işaretçilere uymaları, alternatif güzergahları tercih etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, kent merkezi dışında kırsal bölgelerde de yoğun bir çalışma temposuyla çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak ekiplerin aralıksız mesai yaptığını belirtti.