ŞATODA İKİ MUHTEŞEM KONSER

ŞATODA İKİ MUHTEŞEM KONSER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu tarafından düzenlenen “Şatoda Müzik” etkinlikleri kapsamında aynı gün içerisinde iki Oda Müziği Konseri sanatseverler ile buluştu.

Çocuklara klasik müzik ve diğer müzik türlerini benimsetmek amacıyla Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nda düzenlenen Şatoda Müzik etkinlikleri kapsamında aynı gün içinde gerçekleştirilen iki Oda Müziği Konseri ile çocuk ve yetişkin sanatseverlere eşsiz bir müzik dinletisi sunuldu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü öğrencilerinin sahne aldığı konserlerin ilkinde Serhat Kale, Duygu Ömür ve Almila Şerbetçi keman, Zehra Özyazgan viyola ve Ceren Ordu viyolonsel ile birbirinden değerli eserleri icra etti. Ardından gerçekleştirilen ikinci konserde ise Ali Yazıcıoğlu piyano, Almila Şerbetçi keman, Ceren Ordu viyolonsel, Mine Kapanoğlu fagot ile izleyicilere müzik ziyafeti
yaşattı. Prof. Hale Basmacıoğlu'nun gönüllü danışman desteğiyle düzenlenen konserler çocuk ve yetişkinlerle buluşmaya devam edecek.