ODUNPAZARI BELEDİYESİ'NDEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

ODUNPAZARI BELEDİYESİ'NDEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖNCESİ  ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Odunpazarı Belediyesi Halk Market, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala, yaklaşık 700 çocuk ve ailesine yardım eli uzattı. İhtiyaç sahibi öğrencilere çanta, boya kalemi ve kırtasiye malzemeleri sağlayan Halk Market, daha fazla çocuğa ve ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için "Okul Çantamı Birlikte Dolduralım" kampanyasını başlattı.

Odunpazarı Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla kırtasiye yardımında bulundu. Halk Market, halkın ve Odunpazarı esnafının katkılarıyla toplanan kırtasiye malzemelerini yaklaşık 700 öğrenciye ulaştırdı. Kırtasiye malzemelerini alan öğrenciler, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a teşekkür ettiler. 

Halk Market yetkilileri, daha fazla çocuğa kırtasiye yardımı yapabilmek için hayırseverlerden "Okul Çantamı Birlikte Dolduralım" kampanyası çerçevesinde bağış beklediklerini ifade etti.

Hazırlanan yardım paketlerinin içeriğinde çanta, çizgili defter (büyük boy), kareli defter (büyük boy), 12’li kuru boya, 12’li sulu boya, 12’li pastel boya, 12’li keçeli boya, cetvel takımı, resim defteri, uçlu kalem, silgi ve kaplık gibi kırtasiye malzemelerinin bulunduğunu belirten yetkililer, bu yardım kampanyasına destek veren Odunpazarı halkına ve esnafına teşekkür etti.

Daha fazla çocuğa ve ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırma hedefiyle hareket ettiklerini dile getiren yetkililer, bu nedenle hayırsever vatandaşların katkılarını beklediklerini vurguladı. Bağış yapmak isteyenlerin (0222) 240 70 70 – 0 533 401 01 77 numaralı telefonları arayabileceklerini veya Gökmeydan Mahallesi Şehit Öğretmen Mustafa Coşkun Sokak No:1 Gelişim Sitesi adresinde bulunan Halk Market’e giderek bağışlarını iletebileceklerini açıkladılar.