ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRNCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRNCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ailelere ve çocuklara destek vermeye devam ediyor. Zorlu ekonomik koşullar altında kırtasiye ve çanta alımı gibi harcamaları karşılamak aileler için her zaman zor olabiliyor. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ESMEK Eğitim Merkezi'nde öğrencilere yardım elini uzattı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlaşma Şube Müdürlüğü ekipleri, kırsal bölgelerde eğitim gören öğrencilere defter, kalem, cetvel, silgi, boyama setleri gibi okul malzemeleri içeren özel hazırlanmış çantaları dağıttı. Bu yardımların yanı sıra, Başkan Büyükerşen'in yeni eğitim öğretim yılı için öğrencilere başarı dileklerini içeren kartları da çocuklara teslim etti.

Çifteler ilçesinde öğrencilerle bir araya gelinen bu etkinlik, diğer ilçelerde de devam edecek. Kırtasiye malzemelerinin bu yıl özellikle pahalı olduğunu dile getiren aileler, kendilerine sunulan bu destek nedeniyle Başkan Yılmaz Büyükerşen ve Sosyal Hizmetler Dairesi çalışanlarına teşekkür ettiler.