ERDOĞAN: PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜĞÜ KORUYACAĞIZ

ERDOĞAN: PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜĞÜ KORUYACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP grup toplantısında memur maaşlarından Kılıçdaroğlu'nun 16'lı masa çıkışına gündemle ilişkili açıklamalarda bulundu. 

6'lı Masaya Ağır Eleştiriler:

Millete proje adına bir şey sunamadılar. Kendi tarifleri ile kumar ve pazarlık masasından öteye geçemediler. Bu masaya ben kumar, noter masası demedim. Diyen o masanın etrafındakiler. Parlamenter sisteme geri döneceklerdi. 7 tane cumhurbaşkanı yardımcısı olduğu, ahlaki çizginin bulunmadığı ucube sistemi millete dayattılar. Açıklarını kapatmak için en kirli seçim kampanyasını birlikte yürüttüler"diyen Erdoğan şöyle devam etti, "Ortada öyle bir mesele yokken mezhep ve etnik köken fitnesini körüklediler. Hayat tarzı üzerinden vatandaşa korku saldılar. Vatandaşımızın hayat tarzı ile alakamız yoktur Bay Kemal. O sizin derdiniz. Siz bu ülkenin milletin hayat tarzı ile uğraştınız ve sahtekarlık yaptınız. Başörtüye saldırıp milleti aldatmak için bir iki baş örtülü kızımıza, kadınımıza rozet taktınız ama yalan. Sahtekarlık yapıyorsunuz."

"Psikolojik üstünlüğü koruyacağız"

Yerel seçimlere ilişkin mesaj veren Erdoğan, "14 ve 28 Mayıs’ta elde ettiğimiz psikolojik üstünlüğü yeni hamlelerle sağlamlaştıracağız. Partimiz için 29 Mayıs sabahı itibariyle yeni bir seçim maratonu başlamıştır. Hedefimiz tüm belediyelerimizi korurken, son seçimlerde el değiştirilenler öncelikli olmak üzere daha fazla belediyeyi kazanmaktır" şeklinde konuştu. 

Kiralar Zamlar ve Enflasyon!

"Net asgari ücret tutarını 11 bin 402 liraya yükselttik. Bu artışla yüzde 34 gibi enflasyonun üzerinde refah payını içeren bir oranla artış gerçekleştirdik" diyen erdoğan kiralardaki artın da %25 ile sınırlı kalacağını "Net asgari ücret tutarını 11 bin 402 liraya yükselttik. Bu artışla yüzde 34 gibi enflasyonun üzerinde refah payını içeren bir oranla artış gerçekleştirdik" ifadeleriyle duyurmuş oldu.